
Postřehy odjinud (Večeře v restauraci 20123)
Už jste někdy slyšeli, že by se restaurace jmenovala 20123? Tak právě tam půjdeme na večeři. Místo je to přímo ideální, jen kousek od domu Napoleona a náměstí Charlese de Gaulla v Ajacciu. A proč právě 20123? Takové je totiž poštovní směrovací číslo malé vesničky u Cargése, ze které přišel do Ajaccia majitel restaurace pan Lafite. Francouzská kuchyně je obvykle založena na složitých receptech a různých kombinacích. Korsičané však milují jídla čerstvá a hlavně jednoduchá. Nejčastěji se tu jí kančí a pak uzeniny, které tu potkáte na každém kroku.
Více informacíO pořadu
Už jste někdy slyšeli, že by se restaurace jmenovala 20123? Tak právě tam půjdeme na večeři. Místo je to přímo ideální, jen kousek od domu Napoleona a náměstí Charlese de Gaulla v Ajacciu. A proč právě 20123? Takové je totiž poštovní směrovací číslo malé vesničky u Cargése, ze které přišel do Ajaccia majitel restaurace pan Lafite. Francouzská kuchyně je obvykle založena na složitých receptech a různých kombinacích. Korsičané však milují jídla čerstvá a hlavně jednoduchá. Nejčastěji se tu jí kančí a pak uzeniny, které tu potkáte na každém kroku.